Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sorry ouders!

Sorry ouders!

21 februari 2021 20:00


Het seniorenvoetbal zit keihard op slot, dat frustreert natuurlijk in hoge mate. Daarin verschilt onze vereniging niet anders van de gewone maatschappij. Maar waar we nog wel als vereniging het verschil in kunnen maken is o.a. in het jeugdvoetbal.
Alcmaria maakt zich sterk om alle jeugdspelers gewoon training aan te kunnen bieden doordeweeks. En op zaterdag een programma te hebben waar iedereen zich lekker uit kan leven. Wedstrijden, trainingen, competities onderling maakt niet uit, als de bal maar rolt! Uitwaaien die gasten!

Zelfs de kabouters zijn in de winter gewoon op de velden te vinden. De hal, hun natuurlijke speelplaats, kan voorlopig niet, dus gewoon buiten dan maar! En dan blijkt dat onze kleine mannen en dames dat ook prima aankunnen. Alleen voor de ouders is het niet leuk. Die missen de eerste stappen die hun kinderen doormaken op het groene veld. En gastouder Remco staat streng bij de slagboom, er op toeziend dat er niet gesmokkeld wordt.

Maar als onze jongste voetballers van het veld afkomen worden ze liefdevol opgewacht door vaders, moeders of wie dan ook. Ouders, sorry dat jullie er niet bij mogen zijn maar ze zijn in goede en veilige handen bij ons en ze doen het geweldig! En ooit gaat het moment komen dat jullie weer bij de training aanwezig mogen zijn!

IMG_8342.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!