Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Handtekening gezet: we gaan verbouwen!

Handtekening gezet: we gaan verbouwen!

13 januari 2021 15:00


We gaan nieuwe kleedkamers neerzetten! Na zes jaar voorbereiding is dan eindelijk de kogel door de kerk. Bouwbedrijf Jan Nat & Zn uit Stompetoren gaat de tweede week van februari starten, C.A. de Groot (onder leiding van Lars Brakenhof) gaat komend weekend al een begin maken met de voorbereidende werkzaamheden van de sloop van de huidige kleedkamers.
Daarmee gaat een vurige wens van de vereniging in vervulling, tenslotte waren de oude kleedkamers gewoon niet representatief meer en was de warmwatervoorziening al helemaal een drama.
Dat gaat dus straks een heel ander verhaal worden. 12 kleedkamers, een geavanceerde technische installatie, vloerverwarming, zonnepanelen, nieuwe aankleding buitenkant pand. Het zal prachtig worden!

Natuurlijk zullen we jullie vragen  om af en toe mee te helpen. Denk aan de start bij de sloop en het schilderwerk. Daar kunnen we de kosten drukken.

Er zal een verbouwingswerkgroep geformeerd worden die de kosten en de voortgang zal bewaken. Het ligt in ieder geval in de planning dat de kleedkamers in de zomer klaar zullen zijn met een kleine uitloop voor de technische installatie. Als onvoorziene situaties zich niet voordoen natuurlijk.

Het huidige bestuur dankt de bouwcommissie die het voorbereidende traject gedaan heeft (architect Peter Rol, Marius de Boer, Johan Stikkelman en Johan Gunst ) en het vorige bestuur die al veel in de steigers gezet hadden. Dank!

We komen natuurlijk snel met vervolgnieuws, laten weten wanneer we vrijwilligers kunnen gebruiken en gaan ongetwijfeld een periode tegemoet waar veel gevraagd zal worden van jullie. Waarbij het daarnaast ook nog eens zeer onzeker is wanneer er weer getraind kan gaan worden, laat staan of competitie  nog in beeld komt. Maar het vooruitzicht is fantastisch dat we straks in het nieuwe seizoen met een totaal gerenoveerd complex kunnen starten!

13_januari_2021_tekenen_alcmaria_3208.jpg

Voorzitter Laurens Overtoom tekent samen penningmeester Johan Gunst en Robert-Jan Nat van Bouwbedrijf J.Nat & Zn de bouwopdracht.

 

 

Alcmaria_plattegrond.jpg

 

5.jpg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!