Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kerstgroeten Club van 100

Kerstgroeten Club van 100

16 december 2020 20:45


Met gepaste ongeduld kijken we allen uit naar het moment dat het weer mogelijk is om onze sportieve prestaties te leveren op de velden en hierover op de scheppen in de kantine onder het genot van een hapje en een drankje. Vele Alcmarianen zullen het sportjaar 2020 snel willen vergeten, omdat de sportieve ambities niet waargemaakt konden worden door de corona-pandemie en de maatregelen die dit met zich mee heeft gebracht.

Desondanks zijn er in het jaar 2020 mooie momenten geweest waarin de Club van 100 een bijdrage heeft geleverd, te weten:

  • de Club van 100 heeft met veel plezier een financiële bedrage geleverd, zodat JO19 de reis naar het ‘verre’ Friesland per bus kon maken om daar een mooi toernooi te spelen;
  • de Club van 100 heeft met veel plezier de chocoladeletters verzorgt tijdens de sinterklaasfeesten voor onze kleinste Alcmarianen;
  • de Club van 100 heeft met veel plezier een financiële bedrage geleverd, zodat, wanneer de kantines weer opengaan, er nieuwe mobiele pinkassa’s gebruikt kunnen worden.

Het bestuur van de Club van 100 wil graag haar trouwe donateurs bedanken voor hun steun. Want zonder deze steun hadden we de mooie hierboven genoemde momenten niet kunnen realiseren.

Uiteraard zijn wij blij met de trouwe donateurs, maar met nog meer donateurs kunnen we nog meer betekenen voor onze club. En kunnen we samen weer een aantal onvergetelijke momenten creëren waar we trots op kunnen zijn. Help ons dit te realiseren door nieuwe donateurs aan te dragen bij één van de bestuursleden.

Het bestuur van de Club van 100 wenst alle donateurs, Alcmarianen en hun naasten, fijne kerstdagen en een voorspoedig en maar vooral gezond 2021. Samen, maar vooralsnog op gepaste afstand, kunnen we er weer een fantastisch jaar van maken.

Bestuur Club van 100,

Roland Goossen – voorzitter – rollyg55@zoho.eu

Marit Floor – penningmeester - marit@floor-administratie.nl

Veronique Boels – secretaris - v.boels@hotmail.com

Mark van der Aa – algemeen lid - markvanderaa79@hotmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!