Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 1 opent het seizoen!

Zaterdag 1 opent het seizoen!

19 september 2020 19:30


Het voelt bijna onwennig aan: weer een wedstrijd voor de competitie mogen spelen. Sinds maart hebben we dat moeten missen! Zaterdag 1 opende het seizoen 2020-2021 tegen een geduchte tegenstander: Flamingo's 64. Wat meespeelt: de mannen kennen elkaar van haver tot gort. In ieder geval was samen op de foto gaan geen probleem. Daarna kon de bal weer rollen.

Al snel bleek dat Flamingo's 64 de zaken goed op orde had. Verdedigend goed georganiseerd, en met de individuele klasse van een aantal spelers werd het een spannende wedstrijd. De eerste kansen waren voor Flamingo's  en ze kwamen dan ook op voorsprong. Daarna was het Alcmaria Victrix dat scoorde. Ruben Beentjes, vorig seizoen nog voor Flamingo's spelend, maakte met een mooie vrije trap de gelijkmaker. In de tweede helft was het Alcmaria die weer scoorde door Mees Bouman. 

flamingo.jpg

Kansen waren er voor Flamingo's genoeg om op gelijke hoogte te komen maar het engeltje op de lat zat bij Alcmaria. De eerste zege is een feit, trainer Patrick Terwijn kon tevreden zijn. De zwaarbevochtte zege kon op het terras gevierd worden met drank en eten. Tenslotte moet de derde helft ook gewonnen worden! 

 

1-0.jpg

1-1 door Ruben Beentjes

foto's Laurens Overtoom

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!