Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering

3 september 2020 16:45


In de hal werd, in verband met de corona-regels, de Algemene Ledenvergadering gehouden. Belangrijkste punt was natuurlijk de structuurwijziging van Alcmaria Victrix met de oprichting van de verenigingen 'Honk- en Softbalvereniging Alcmaria Victrix' en de 'Omnisportvereniging Alcmaria Victrix'. En de statutenwijziging van VAVV Alcmaria Victrix.

Door de bestuurslid Johan Gunst en Daan Garretsen werd nogmaals toegelicht wat het doel van deze splitsing is. Zaken als veiligheid, helderheid en professionalisering zijn daar kernwaarden in. De Omni gaat vooral op specifieke zaken een rol spelen als het bewaken behoorlijk bestuur beider verenigingen, op het gebied van veiligheid, contacten met overheden, bewaken clubidentiteit, beheer website en stimuleren overkoepelende activiteiten. 

hal_stemmen.jpg

 

Voor de drie verenigingen zullen de beoogde bestuursleden zijn (die in de ledenvergadering nog bekrachtigd moeten worden):

Omnisportvereniging Alcmaria Victrix: 

Bestuursleden Daan Garretsen, Hans Meijer en André van Dijk.

Honk- en Softbalvereniging Alcmaria Victrix:

Voorzitter Paul Nunes,  secretaris Mandy Meijer- Van der Ham, penningmeeste r (ai) Marting de Koning en algemeen lid Jonneke de Koning.

Voetbalvereniging Alcmaria Victrix

Voorzitter Laurens Overtoom, secretaris Dick Bakker (ai), penningmeester Johan Gunst, jeugdzaken René Overwater, sponsorzaken Jaap Dijkstra en zaalvoetbalzaken Jan Untied.

Na de presentatie van Johan en Daan werd er tot stemming overgaan. Middels een stembiljet konden de aanwezige leden hun voorkeur geven. Na telling bleken 35 stemmen voor, 1 stem tegen. En was de toestemming tot oprichting van twee nieuwe verenigingen en statutenwijziging een feit. Daarmee is de de weg die in 2011 door het toenmalige bestuur is ingezet afgerond. En werd  het best wel een historische avond waar helaas niet te veel leden getuige van waren. Neemt niet weg dat met optimisme de nieuwe weg ingeslagen wordt door de beoogde besturen!

 

stemmen.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!