• 𝐀𝐥𝐜𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐯𝐫𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐢𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐤𝐥𝐞𝐢𝐧𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐖𝐯-𝐇𝐞𝐝𝐰 𝐯𝐫𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧

    De vrouwen van Alcmaria Victrix hebben een nederlaag geleden uit tegen Wv-HEDW. De eerste wedstrijd van 2024 liep uit op een 1-0 nederlaag. De equipe van coach Noordenbos slaagde er niet in om de punten mee terug te nemen naar Alkmaar.
    In de eerste helft ging het spel gelijk op , beide teams kregen wat kansen maar konden deze niet verzilveren. Het werd een boeiend schouwspel en zeker sportief. Beide coaches wisselden er op los om het tij te keren maar tot aan de rust bleef het steken op een 0-0 stand
    Na de rust kwam Alcmaria meer en meer in het spel. Dat leidde tot wat kansen maar ook deze gingen er niet in. Wv Hedw stond met 11 man op eigen helft te verdedigen en dat ging ze ook goed af. Alcmaria probeerde van alles maar de bal ging er niet in, paal , lat en de keeper waren een sta in de weg. In de 80ste minuut dan toch een counter van Wv Hedw en deze werd wel benut. Met nog 10 min te gaan werd alles op alles gezet maar de bal wilde er niet in. Na 90 min is de wedstrijd voorbij en komen de vrouwen van Wv Hedw op de 2de plaats te staan. Beide teams hebben er voor gestreden in een zeer vermakelijk duel.