• 𝐀𝐥𝐜𝐦𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐯𝐫𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐊𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐄𝐍 𝟒𝐝𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐬𝐬𝐞 𝐧𝐚 𝐰𝐢𝐧𝐬𝐭 𝐨𝐩 𝐇𝐒𝐕 𝐕𝐫𝟏

  'Het is gelukt' zegt Coach Noordenbos, we hebben het geflikt!
  Na een stroeve start tegen de nummer 2 HSV Vr1 was het nog wel even zoeken naar de balans in deze wedstrijd. HSV begon goed en kreeg de eerste kansen. Toch is het Puck die de ban breekt halve wege de 1ste helft. De bank veert op en de aanwezige toeschouwers laten zich horen. Toen een aantal momenten van Ashley die voor de 0-2 en de 0-3 zorgt. HSV doet wat terug als een geweldige pegel van Lotte in de bovenhoek verdwijnt.
  Na de rust bleven beide ploegen de aanval zoeken en wist Mirella na een prachtige actie voor de 1-4 te zorgen. HSV zette alles op alles en kon profiteren van een numerieke overtal en schoot met scherp en liet keepster Kim wederom kansloos. Dat was het sein voor Cor om nog in te grijpen. Terwijl 'good old' Kim achterin met Iris de boel dicht metselde was het Roos die zeker een uitstekende 2de helft speelde en haar team beloonde met de 2-5 en als Ashley in de dying seconds voor de 2-6 zorgt kan het feest beginnen.
  Mr. Alcmaria Sjaak Goudsblom was op tijd vertrokken in zijn scoot mobiel vanuit Alkmaar en kon gelukkig alles meemaken en glom van trots toen de vrouwen het clublied ten gehore brachten.
  Voorzitter Laurens kwam met bloemen en de verdiende schaal en kon dat uitreiken aan captain Iris H. Die wist er wel raad mee.
  Supporters bedankt en dit Jubileum jaar is er weer een om in te lijsten.